Techniektraining

Bij Tikkie Takkie gebruiken we verschillende methodes om de creativiteit van spelers in de onderbouw (tussen 6 en 12 jaar) te stimuleren. Een van deze methodes is de Meulensteen-methode ook wel de  ‘train het verschil’-visie.

Beter leren voetballen

Focus op techniektraining

Mijn overtuiging is dat techniektrainingen tussen je 6e en 13e jaar van groot belang zijn om een vaardige voetballer te worden. Op deze leeftijd hebben kinderen meestal de ideale lichaamsverhoudingen en zijn het sponzen qua leervermogen. Dit leervermogen spreken we bij Tikkie Takkie aan door middel van de nieuwste trainingsmethodes: de Meulensteen methode en Cogi lesmethode, zodat je op een speelse manier technische vaardigheden aanleert. Hierdoor verbeteren coördinatie en algehele techniek en heb je vooral veel plezier met de bal. Mede door extra intensieve begeleiding, planning en herhaling van de verschillende voetbalhandelingen biedt Tikkie Takkie verbetering van techniek, coördinatie en creativiteit met als gevolg meer vertrouwen en plezier tijdens het voetballen.

De techniektrainingen zullen worden gegeven in blokken van 9 weken, een training duurt 1 uur met maximaal 8 a 10 spelers per trainer. De cursussen in het najaar en lente/zomer zullen worden gegeven op het terrein van Graaf Willem 2 VAC. Tijdens de winterserie zal er worden uitgeweken naar de zaal van het Maerlant Lyceum. Volgende serie start vanaf vrijdag 15 september. 

Kom je ook gezellig meetrainen?

Heeft u een vraag en schrijft u zich nu niet in? Neem dan contact op met ons.